Gå til indhold
rihanna and red sunglasses

Når det kommer til solbriller, så er rød måske ikke den første farve, man tænker på. Ikke desto mindre har denne modige og livlige farve gjort et stort indtryk i modeverdenen, og det med god grund. Bare se på det seneste Super Bowl LVII halvlegsshow, hvor Rihanna vendte tilbage til scenen efter en pause på fem år iført en rød Loewe jumpsuit, skabt af Jonathan Anderson, og matchende røde MM6 Maison Margiela x Salomon Cross Low sneakers. Mange antager, at Fenty-stifteren herved hyldede den afdøde Andre Leon Talley, som ofte bar en rød Norma Kamali tæppejakke, og viser os, at farven rød er en kraftfuld modeerklæring, der kan overskride tid og gøre ethvert outfit ikonisk.

rihanna in red during her superbowl halftime show
​​Source: Christian Petersen / Getty Images

Det er ikke første gang, at nine-time Grammy Award-vinderen Rihanna har båret skarlagensrød. Til ære for Valentinsdag vil vi kigge tilbage på en af hendes mest ikoniske modeelementer. Rihanna brød internettet, da hun bar en rød hjerteformet jakke fra Saint Laurent i 2016 og igen i 2022 under Rihannas graviditet. Måske har vi overset farven rød, men nu er vi overbeviste om, at rød vil stige i popularitet efter Rihannas succesfulde optræden.

Rihanna in 2016
Rihanna in 2016 ​​/ Source: Backgrid
Rihanna wearing red heart jacket
Rihanna in 2022 / Source: Backgrid

Røde solbriller: Et must-have accessory

I modsætning til hvad mange tror, er red solbriller utroligt alsidige. Uanset om du skal klæde dig ud til en formel begivenhed eller holde det afslappet, kan red solbriller være en god måde at tilføje et pop af farve til dit outfit. Den livlige farve fanger især øjet i den lyse sol, og gør røde solbriller til et godt valg til solrige dage. De kan også tilføje et touch af sofistikering til dit look, især når de er parret med mere neutrale eller monokromatiske outfits.


Selvom de kan virke som en trendy genstand, betyder red solbrillers tidløse natur, at de altid er i stil. Et godt par red solbriller kan holde i årevis, hvilket gør dem til en omkostningseffektiv måde at tilføje lidt farve til din garderobe. De er også et godt valg for dem, der ønsker at skille sig ud, men ikke er sikre på, hvordan de skal gøre det. Et modigt par røde solbriller kan være en fantastisk måde at tilføje lidt personlighed til dit look uden at overdrive.


Uanset om du leder efter at tilføje et pop af farve til din garderobe, beskytte dine øjne mod solen eller finde en tankevækkende gave, er røde solbriller et godt valg i enhver form. Så hvorfor ikke overveje at investere i et par røde solbriller til dit næste tilbehørskøb? De tilbyder en perfekt blanding af stil og praktikalitet, hvilket gør dem til et must-have tilbehør for enhver, der ønsker at vise deres kærlighed til mode.


Hvis du leder efter de perfekte røde solbriller, behøver du ikke at lede længere end disse 30 røde solbriller fra nogle af dine favoritbrands i trendende stile.

Red Alexander McQueen Sunglasses

Red Alexander McQueen Sunglasses
Source: alexandermcqueen.com​​

Red Balenciaga Sunglasses

New Balenciaga sunglasses
R​​ed Balenciaga sunglasses / Source: balenciaga.com

Red Gucci Sunglasses

red Gucci sunglasses
Source: Gucci​​

Red Sunglasses by Marni

Red Marni sunglasses
Red Marni sunglasses / Source: marni.com​​

Red Sunglasses by Off-White

Red Off-White sunglasses
Red Off-White sunglasses / Source: off---white.com​​

Red Sunglasses by Saint Laurent

Red Saint Laurent sunglasses
Red Saint Laurent sunnies ​​/ Source: WhoWhatWear

Red Sunglasses by Versace

Red Versace sunglasses
Red Versace sunglasses / Source: versace.com​​

Red Sunglasses Special Mention

Red Ambush sunglasses
Red Ambush sunglasses / Source: ambushdesign.com​​

Red Glasses Selection

Ønsker du mere? Shop de bedste designer solbriller til en særlig pris.